Kinderdagverblijf Kumari

Warme maaltijdlogo-voet

Warme maaltijd

Wij bieden alle kinderen de mogelijkheid om tegen het einde van de opvang dag een warme maaltijd te nuttigen. Deze warme maaltijd kunt u zelf meenemen of uw kind kan de door ons gekookte maaltijd mee eten. Heeft u interesse in de door ons bereide maaltijd, dan horen wij dit graag. De kosten bedragen € 2,50 per warme maaltijd.

Voor de 'Kumari-maaltijden' kan men op de groep een 10-dinnerkaart kopen. Per dag of per week kan doorgegeven worden of uw kind mee eet. Dit wordt per genuttigde maaltijd  op de kaart afgestempeld. Een 10-dinnerkaart kost € 25,00. Als een kind ziek is of om een andere reden niet naar de opvang komt, wordt dus geen maaltijd in rekening gebracht.

Op het informatiebord in de gang vermelden wij iedere week de Kumari-menu’s. Voor de kleintjes pureren wij de maaltijden.
Wij koken iedere week verse maaltijden met zoveel mogelijk biologische producten  en altijd met vlees van vrije uitloopdieren die geen antibiotica of groeibevorderaars toegediend krijgen. Goed voor mens EN dier!

Het gezamenlijk warm eten heeft als voordeel ‘zien eten doet eten’ en het zorgt voor sommige thuissituaties wellicht voor een rustiger avondspits.