Kinderdagverblijf Kumari

+31(0)646433261

Im Langental 58A,
52538,Hillensberg/Selfkant

info@kdv-kumari.com

Ma t/m Vr

Standaard en
Opvang op maat

Onze huisdierenlogo-voet

Familie Knaag en pony Zara

 

Dieren hebben een zeer positief effect op kinderen. Ze oordelen niet en hebben een troostende & rustgevende werking op kinderen. Wij willen de kinderen daarom op jonge leeftijd met respect en plezier leren omgaan met dieren. Het samen knuffelen, voeren en verzorgen van de dieren is een waardevolle terugkerende activiteit.

Cavia’s zijn hele vrolijke, rustige en lieve diertjes. Ze maken schattige geluidjes waardoor de kinderen ze erg leuk vinden en ze makkelijk kunnen helpen met de verzorging. Onze cavia’s noemen we familie KNAAG.

Ook de bezoekjes van onze kinder-pony Zara vinden de kinderen prachtig. Deze kinder-pony laat zich goed knuffelen en vindt het heerlijk om af en toe een middag in onze tuin het gras te mogen maaien

Op jonge leeftijd is het kijken naar de bewegende dieren en het luisteren naar hun geluiden vaak al voldoende voor een grote glimlach!

Onze dierenverblijven zijn afgebakend zodat de kinderen alleen onder begeleiding ze kunnen betreden. En uiteraard worden na het bezoek bij de dieren de handen goed gewassen.

Kinderdagverblijf kippen