Kinderdagverblijf Kumari

Informatie over…logo-voet

Opvangtarief / Kinderopvangtoeslag

Kinderdagverblijf Kumari beschikt over alle benodigde vergunningen en is als erkend kinderdagverblijf opgenomen in het centraal register buitenlandse kinderopvang bij het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap in Nederland, hierdoor kunt u een tegemoetkoming (Kinderopvangtoeslag) in de kosten bij de belastingdienst in Nederland aanvragen. Het registratienummer van Kinderopvang-Kumari is: 000000334

De uiteindelijke kosten liggen een stuk lager dan de hieronder vermelde tarieven. Via de site van de belastingdienst kunt U berekenen wat de uiteindelijke ouderbijdrage voor de opvang van uw kind bij kinderdagverblijf Kumari is.

Tarieven 2022

Hele dagopvang: 10 uur opvang tussen 7:30 en 18:00 uur bedraagt € 82,50 (€ 8,25 per uur)
Halve dagopvang: 5 uur opvang tussen 7:30 en 13:00 uur of van 13:00 tot 18:00 uur bedraagt € 41,25 (€ 8,25 per uur)

Inbegrepen is:

  • de lunch
  • drank: melk/ chocomel/ thee /sap fruit en tussendoortjes zoals Yoghurt/ pudding/crackers/koekjes/soepstengels/peperkoek/ijsjes etc.
  • de luiers & luierdoekjes
  • uitdeeltraktatie voor de gehele groep en een kleinigheidje voor de jarige
  • alle benodigdheden m.b.t. de algemene verzorging en de spelactiviteiten
  • voor ieder kind voldoende begeleiding en heel veel liefde!

Niet inbegrepen zijn flesvoeding voor de baby's en eventuele warme maaltijden.

Om hygiënische redenen verzoeken wij u zelf een fles en speen (hygiënisch) in te pakken en mee te brengen en deze duidelijk van naam te voorzien.

Minimale afname bedraagt 2 halve dagen / 1 hele dag per week. Onze ervaring is dat een kind dat minder dan 2 halve dagen per week het kinderdagverblijf bezoekt,  niet voldoende went en gehecht raakt aan de groep (kinderen en leidsters). Als een kind niet voldoende went en zich niet optimaal "thuis" voelt in de groep is dat voor het kind zelf erg onprettig en onrustig voor de bestaande groep.

Het opvangcontract wordt voor 50 weken per jaar afgesloten. Het contract eindigt altijd als uw kind 4 jaar wordt.

Aanmelding /Opvangcontract

Spreekt onze visie u aan, dan kunt u uw kindje inschrijven via het aanmeldformulier. Er wordt meteen gekeken of op de gewenste opvangdagen  en met ingang van de gewenste startdatum een plaats beschikbaar is of vrij komt. Als dit laatste het geval is dan wordt de kindplaats direct voor u gereserveerd en ontvangt u een kindplaatsbevestiging.
Bent u zwanger dan ontvangt u het opvangcontract als de naam en de geboortedatum van het kind bekend is (de plaats is dan al gereserveerd d.m.v. de kindplaatsbevestiging). Als uw kind meteen met de opvang start dan ontvangt u ook meteen het opvangcontract.

Wen-periode

Het is natuurlijk voor zowel het kind als ook voor u als ouders heel erg spannend het kinderdagverblijf te gaan bezoeken. Daarom bieden wij van te voren de mogelijkheid, samen met uw kindje te komen 'oefenen'. Een rustige en goede wen-periode is erg belangrijk. Aan deze "wen-uren" zijn geen kosten verbonden.

Maak een afspraak